Miért a Manóca TEAM?

Miért válassza a

MANÓCA BABYSITTER BUDAPEST IDŐSGONDOZÓ SZOLGÁLAT VALAMINT A MANÓCA BÉBISZITTER ÉS IDŐSGONDOZÓ SZOLGÁLAT ORSZÁGOS HÁLÓZATÁT?

MIÉRT? Mert itt jó emberek dolgoznak kellő elhivatottsággal, alázattal, élettapasztalattal, komoly célokért! Olyan emberek, akik valóban szeretik és értik a gyermekeket. Olyanok, akik felkészültek és könnyen beilleszkednek az Ön családjába, igazi pótmamiként valódi segítséget jelentenek a mindennapokban.

MIÉRT? Mert a gyermekfelügyelet és az idősgondozás vállalásán felül, vannak házitündéreink, akik szükség esetén főznek, mosnak, takarítanak, bevásárolnak, és olyan munkatársaink is, akik házkörüli munkákat is elvégeznek, kertet gondoznak és a szükséges javítási, barkácsmunkákat is megoldják.

MIÉRT? Mert a nap 24 órájában számíthat ránk és ha Önnek váratlan dolga akadna, a lehető leggyorsabban küldünk bébiszittert, babysittert, idősgondozót.

EGYÜTT GONDOLKODÁS, TÁRSADALMI CÉLOK, ELTÉRŐ MORÁL

Ha Ön, mint leendő Megbízó jelentkezik nálunk, egy családias, de zárt, komoly koordinációs háttérrel rendelkező, megbízható, elhivatott szakemberekből álló közösséget talál.

Együttműködésünk esetén tudnia kell, hogy cégünket egy komoly társadalmi célkitűzés különbözteti meg a hasonló szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoktól. Talán az Ön családjában, környezetben is akad olyan ember, aki annak ellenére, hogy megfelelően kvalifikált, maximálisan gyakorlott, jó kompetenciákkal és referenciákkal rendelkezik, ambiciózus, és tele van tettvággyal, mégsem kap munkát, mert elmúlt 40, 50 vagy akár 60 éves. Ha Ön ismer ilyen személyeket, jusson eszébe cégünk célkitűzése, a 40 éven felüli, munkaerőpiac perifériájára szorult szakemberek elhelyezkedésének támogatása, melyhez megbízásával Ön is hozzájárulhat majd.

Fontos, hogy kollégáinktól nem kérünk előre regisztrációs, vagy közvetítési díjat. Nem végeztetünk velük további súlyos tízezrekért általunk kreált házi tanfolyamokat. Nem akarunk hasznot húzni, amúgy is kiszolgáltatott helyzetükből. 

Segíteni szeretnénk. Elhitetni velük azt, hogy a koruk, a tapasztalatuk, a szaktudásuk és az emberségük komoly értéket képvisel a társadalomban. Most hatalmas összefogással, jól megtervezett koncepcióval, stabil háttérrel, az Ön segítségével szeretnénk véghez vinni azt, amit megálmodtunk!

Válasszon a MANÓCA BABYSITTER BUDAPEST IDŐSGONDOZÓ és a MANÓCA BÉBISZITTER és IDŐSGONDOZÓ SZOLGÁLAT ORSZÁGOS HÁLÓZATÁNAK munkatársai közül!

MANÓCA FORRÓ DRÓT: 0620-224-1404

 Szilasi Rea Ügyvezető Igazgató